Lovagok 3D - Illusztált atlasz

 2012.09.07. 10:15

Lovagok 3D könyv

Felharsannak a kürtök, lovak nyerítése, paták dübörgése, fegyverek csörömpölése és csatakiáltás veri fel a táj csöndjét. A közeledő porfelhőből előbb színes lobogók, tollas sisakdíszek tűnnek elő, majd kibontakozik az előreszegezett dárdával, disznófejalakzatban támadó lovagok csillogó vasfala. Páncéljukon szikrázik a napfény, pajzsaikon oroszlános, sasos és sárkányos címerek vicsorognak, köpenyük felhőként úszik utánuk... Ilyennek képzeljük el a történelmi filmek és a kalandregények alapján a középkor rettenthetetlen harcosait, a lovagokat.

     De valóban oly legyőzhetetlen harcosok voltak-e? Valóban oly romantikus volt a középkori emberek élete? A választ e kiadvány lapjai rejtik, mely az apródok és fegyvernökök életéről, a lovagok kiképzéséről, a lovaggá avatás szertartásáról, a lovagi fegyverzetről, a keresztes hadjáratok véres küzdelmeiről, lovagi tornákról s a lovagvárakról is érdekfeszítő és átfogó képet nyújt.

     A könyv páratlanul részletes, történelmileg hiteles, művészi illusztrációi fontos ismeretanyaggal bővítik a szövegben leírtakat. Kézzelfogható közelségbe hozzák az olvasóhoz a középkor tárgyait; kedvet teremtenek ahhoz, hogy akár hagyományőrzőként is aktív részeseivé váljunk e sötét, de ugyanakkor rendkívül izgalmas kor eseményeinek.

80 oldal, színes, keménykötésű

     Méret: 24 x 32,5 cm

     Kiadás éve: 2011

 Lovagok_3D.jpg

Ismeretterjesztő könyv a középkori lovagok és élet iránt érdeklődő gyermekeknek

      > 13 oldalas 3D-s illusztrált melléklettel,

      > 3D DVD melléklettel és

      > ajándék 3D papírszemüveggel.

 

     A DVD melléklet lejátszható hagyományos DVD-lejátszóval vagy számítógéppel. A képanyag a mellékelt 3D szemüveggel hagyományos televízión vagy monitoron térhatásban nézhető.

Ha érdekli a 3dimenziós technika itt sok mindent megtalál:
http://3dnap.hu/


Címkék: vásárlás könyv dvd könyvek lovag szemüveg 3d lovagok melléklet

A bejegyzés trackback címe:

https://3dkonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr394760765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása