Mit vegyünk a gyerkőcnek?

 

Nem is olyan könnyű kérdés. A szülőknek sok fejfájást okoz ez. A nagymama, a nagybácsi , egy "jóakaró" rokon sok kevésbé jó játékot ajándékoz a gyermekünknek. Nekünk már jobban oda kell figyelni!

Egyik legegyszerübb választás a Lego , sok helyen kapható. Népszerű és még fejleszti is a gyereket. De elöbb vagy utóbb megunja, sok lesz neki ... utána?

Utána jöhet a 25. kisautó . Ugyanaz a helyzet mint az előzővel. Jobb választás a Fajátékok rendkívül népszerűek és rengeteg féle van belőle. Vagy az éppen aktuális 3D könyvek is remek választás lehet.

Majd ott van a mumus. A konzol gépek ... a PS3-as  , biztos rossz ha ilyen van a gyereknek? Az ovis társnak is van, a suliban is van másoknak. A mi gyerekünknek ne legyen? Lehet minden féle. A kulcsszó a mérték!!!! Nem kell 50 db Ps3-as játék! Legyen néhány, ha jönnek a barátok, legyen mivel játszani! Legyen 3D könyv is! Legyen mit megmutatni. Legyen Lego is, legyen mivel elbüszkélkedni .... " Ezt a négy és fél kiló legót, apa nyerte a Teszen! " !

Lényeg még hogy törödjünk a gyermekünk ajándékának gondos kiválasztásával, ne legyen sokadrendű a tehendőink között. Legyen az első helyeken, mikor jön a szülinap, jön a karácsony, vagy csak mikor kedveskedni akarunk a gyerkőcnek! Biztosak lehetünk benne ha odafigyelünk, gyermekünk meghálalja. Egy szép mosoly , egy ölelés ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul:
www.teszvesz.hu/bloggerverseny
Jelentkezz Te is!

Címkék: vásárlás könyv szülinap gyerek ps3 karácsony lego 3d tesz kisautó fajáték plaistation

A bejegyzés trackback címe:

https://3dkonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr494123064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása